Thursday 19 September 2019

De duurzame 100 betuttelaars


82 Frank Dales
functie: Directeur Dierenbescherming
organisatie:
geboortejaar: 1957

Wij van Duurzame 100 raken lyrisch bij het woord biologisch: dus zijn wij vóór biologisch vlees. Behalve als dit biologisch scharrelvlees uit de natuur komt. Dan zijn we weer tegen. Laten wij van Duurzame 100 dat eens uitleggen. Als jagers 100.000 ganzen mogen schieten voor consumptie, schadebestrijding en de veiligheid van vliegverkeer op Schiphol: dan zijn wij tegen dat zogenaamde ‘Ganzenakkoord’. Dat is dierenleed. Want plezierjagers, dat zijn kapitalistische rechtse meneren met een groot geweer en een kleine piemel. Ha, die zit.

Plezierdierbeschermers als Frank Dales (D66) van de Dierenbescherming voeren weer plezieracties tegen deze plezierdierenbeulen. U mag alleen pleziervlees eten, dat een ster van goedkeuring heeft van de Dierenbescherming: de Beter Leven Ster. U mag alleen consumeren wat wij goedkeuren.

De Dierenbescherming denkt net als ons van Duurzame 100. U bent Duurzaam, en krijgt alleen de Beter Mens-ster als wij van de Duurzame Beweging dat vinden. Tenzij we dat niet vinden. Dan krijgt u -  met steun van Poelmann’s(81) Postcodeloterij- een brandmerk, en bent u een Tegenwerker, iemand van de Vieze 50. Dat Oordeel – wie Moreel Superieur mag zijn- is alleen aan ons, omdat wij Betere Mensen zijn.